Garantier vid underhållsspolning i flerfamiljshus

När era fastigheter har underhållsspolats av Spoltec Södra AB kan ni lugnt luta er tillbaka. Vi lämnar normalt sett två års garanti på sticken och fem års garanti på stammarnas funktion.
OBS! Avvikelser kan förekomma - beställ alltid en offert där garantitiden anges.

Garantin gäller från datum för utfört arbete och under förutsättning att stoppet inte orsakats av oaktsamhet. Du kan med andra ord inte:

  • spola ner sanitetsprodukter som blöjor, bindor, tamponger, trosskydd, tops, bomullsrondeller mm.
  • hälla ut målarfärg, bruk, cement, fogmassa och annat byggnadsmaterial i golvbrunnar, toalettstol eller vaskar.
  • hälla ut matolja, smält smör och andra köksfetter i avloppet
  • hälla kaustiksoda eller annan form för "propplösare" i avloppet
  • spola ner våtstarkt papper, som t ex Torky, hushållspapper, pappershanddukar etc.

Garantin gäller inte heller då stoppet orsakats av främmande föremål i avloppet, tex nerspolade leksaker, WC-dofthållare och annat som inte ska spolas ner. Tänk på att garantiarbeten endast utförs på ordinarie arbetstid, vardagar 7.30 - 16.00.
 

Förgaranti i väntan på underhållsspolning

Vi har många kunder och ibland är det svårt att hinna med i samma takt som beställningarna kommer in. Därför gäller vår funktionsgaranti redan då vi fått in en skriftlig beställning av underhållsspolning i t ex flerfamiljshus. Det innebär att vi kommer ut under ordinarie arbtstid, vardagar 7.30 - 16.00 och löser akuta stopp, som uppkommer innan underhållsspolningen är utförd*. 

*OBS! Gäller då underhållsspolningen ej är utförd pga vår planering och arbetsbelastning, ej för arbeten som beställs med kundens önskemål för senare start än vårt förslag.

Ring så berättar vi mer!
Tel 040 - 47 40 12